Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Přijde mi divné, že nikdo nevydal oficiální prohlášení v době, kdy tady máme oficiální i neziskové organizace ochraňující nás i vykládající nám různé fake news. Novináři přehánějí jako obvykle, ke slovu se dostávají prapodivné existence, ale žádné oficiální stanovisko. Celé to bude nějaká směsice průšvihu s únikem informace a klasická komedie.

1 0
možnosti
JH

J48a75n 44H59y60n23e94k

14. 5. 2020 21:28

BIS jako filiálka CIA a to ještě druhé či třetí kategorie.

6 0
možnosti
KB

K46a57r11e63l 85B53o76k

14. 5. 2020 19:32

Celý blog je neuvěřitelně napsán. Žádne argumenty jen dohady. Ale poslouží.

0 2
možnosti
GK

No tak jasně, není to podle Boka, tak jsou to jen dohady. ;-D

2 0
možnosti
JP

Z kufru asi ukapával ricin, proto byl podezřelý8-o. Ale pro celníka je asi každý kufr podezřelý. Diplomati, jedině s baťůžkem!! A vyhnete se podezření:-). Doufám, že za tuto radu nebudu popotahován.

2 0
možnosti
JL

Časem se to dozvíme, oč šlo...ale asi to bude dýl trvat. Zatím je jasné, že FSB od likvidace ricinem ustoupí, protože scéna je jasně osvětlená-to se to špatně likviduje.

1 0
možnosti
PV

Ryba smrdí od hlavy. Konkrétně od generála Koudelky.

Je to generál Koudelka, respektive BIS, která nedávno vyzvala k přepisování dějin, protože je nutné občanům z jejich hlav vytřískat tzv. "proruský výklad dějin". Je pozoruhodné, jak na přepisování dějin záleží především silovým resortům. Protože před Koudelkou to byl naposledy jistý K.H.Frank, šéf protektorátní policie, kdo za okupace vyzval rovněž k přepisování dějin, protože bylo nutné českým občanům z jejich hlav vytřískat zase "legionářský výklad dějin".

Bohužel, BIS je jednou z částí našeho systému, která se stala obětí Pochodu institucemi - postupně se stala nepřehlédnutelným významným podporovatelem liberálního progresivismu u nás. Díky ideologickým brýlím má tak BIS jasně určeno, kdo je ideologický přítel a kdo ideologický nepřítel. Nebezpečím pro Českou republiku tak podle BIS není třeba migrace, ale hlavně odpůrci migrace či gender politiky, kteří v BIS dostali zpravodajskou nálepku "fašisti" či "pravicoví extrémisté". A pak tu jsou ještě kritici EU a Bruselu, ti zase dostali nálepku "ruští aktivisté".

Od ideologicky zfanatizované BIS lze dnes bohužel očekávat absolutně vše. A jak ukazuje nedávný případ v kauze "ruský kufřík plný jedu", kde je absence jakýchkoli důkazů natolik alarmující, že už nelze vyloučit ani aktivní účast BIS na organizování zpravodajských her za účelem manipulace veřejným míněním.

18 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
JS

BIS se zabývá dějepisem ve školách, tak po ní nemůžete ctít, aby řešila agenty s jedem, prostě priority jsou postavené jinak;-).

11 1
možnosti
VR

Spíš než pravda,jde o zpravodajskou hru. Pokud by to byla trochu pravda, zrušme BIS, protože co dělá a ví, ví i veřejnost. Pak to není tajná služba, ale tisková kancelář.

2 0
možnosti
OP

Velká Rus dává kauzu Koněv - vlasovci do prvních desetiminutovek hlavních zpráv, takže jí to asi séře. Potřebují a chtějí na těchto tématech aktivizovat spojence/kolaboranty v bývalých satelitech.

7 2
možnosti
JL

není to styl okurková sezóna? Asi se v Rusku nic neděje.

0 0
možnosti
PN

P52e85t44r 83N93o96v72e82k

14. 5. 2020 14:21

Kolář mohl chtít odvést pozornost od svého skandálu , a ten anonym napsat sám? :

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirati-na-praze-6-chteji-rezignaci-starosty-kolare-40323943

1 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik