Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsem laik. Žiji v dojmu, že pod pod povrchem to klasicky doutná - Velmoci velmocují - agentuje se nadále. V podstatě jde o jejich povinnost. Naší povinností, je se zase bránit. Jako základ považuji, že se o tom nemluví ! M. Zeman navodil nové zvyky - Služby zesměšňuje, "břídilové" ! Vážně to tu ještě nebylo ! Já chápu Adolfa v bunkru na konci války, kdy se cítil zrazen generály, rozvědkami. Pak se šel zastřelit. Miloš na své obludárum divadla zase získal o 20 milionů Kč navíc. Údajně, aby bylo do mezd. Stejně sranda v době krize - Prezident nikam nejezdí, asi začal více kouřit ? ...:-)

9 6
možnosti
JV

Vždyť si staví na staré kolena svoje nové hnízdo, tak potřebuje každý milionek.

2 3
možnosti
Foto

Tu pověst má špatnou u koho? U prezidenta veřejně hájícího zájmy cizích mocností před zájmy vlastní země?

12 12
možnosti
RW

Čím konkrétně prezident hájí zájmy cizí země před našimi zájmy? - je naším zájmem zhoršovat vztahy s Čínou, i když je to v rozporu s oficiální politikou EU, nebo je zájmem naší země obchodovat a spolupracovat s Čínou a Ruskem podobně jako např.Německo?

10 4
možnosti
RW

Ono je možná cokoli dobré, aby novináři "neměli čas" psát o zelených mužíčcích ve Venezuele.

5 2
možnosti
LB

Faktem je, že se policie rozhodla přidělit ozbrojenou ochranu třem politikům, protože jim může hrozit nebezpečí od ruského agenta, který přijel do Prahy. Mnozí žili v domnění, že jde jen o čiré spekulace, přehánění, ale když si bezpečnostní výbor sněmovny vyslechl šéfa kontrarozvědky BIS a policie, nenašel se nikdo, kdo by jejich rozhodnutí o ochrance zpochybnil. Naopak, řada poslanců naznačovala, že jim informace vyrazily dech.

Korunu tomu nasadil pan prezident, když si ricin spletl s ricinovým olejem... ale to už je takový folklor dnešního Česka.

12 9
možnosti
AN

A87l85e17š 60N93o66v26á34k

14. 5. 2020 9:10

„Teď jsem slyšel, že dostávají policejní ochranu. Já bych se na jejich místě zlobil a byl bych naštvaný. Protože s policejní ochranou bych si nepřipadal jako rebel, kterého všichni obdivují, ale spíš jako bačkora, která neumí nést odpovědnost za to, co natropil.“ (Ivan Hoffman v Českém rozhlase)

5 4
možnosti
KP

Celá tato kauza je jen lokální šmira nesoucí podpisy oněch tří ulicniku, kteří jen chtěli upozornit na svoji velikost a důležitost. Kdyby to nebylo k smíchu. Bylo by to k pláči.

12 11
možnosti
LB

Zdá se, pane Pěnkavo, že členům bezpečnostního výboru sněmovny to až tak k popukání nepřipadá.

5 1
možnosti
JH

Opravdu povedená operetka téhle americké filiálky!

Ovšem je také fakt, že u Polického má BIS velmi dobrou pověst a my rusofilové, co se tak snažíme, na tom pranic nezměníme:-)

12 9
možnosti
Foto

BISka si nic napravovat nepotřebuje. Pověst má velmi dobrou. To, že Vy a další rusofilové se jí snažíte diskreditovat na tom nic nemění.

7 9
možnosti
AN

A69l90e70š 29N35o83v16á19k

14. 5. 2020 8:42

jo, v očích CIA má BIS pověst velmi poslušného pejska, který vzorně poštěkává, jak mu páníček dovolí. Pak za to dostane i známku na krk...:-)

7 6
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik