Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56i90r37i 76T36i67c72h25y

22. 5. 2020 17:44

Behem ceske historie se casto stalo, ze nejaky clen kralovskeho rodu se chtel dostat na trun a tak sliboval cisari vasalstvi, pokud odtrani krale na trunu a dosadi tam jeho. Takovi lide stale existuji i dnes, zrejme i na Slovensku, jednou slibuji vernost carovi, jindy zase cisari O samostatnosti zrejme neslyseli, vzdy si mysli, ze musime lezd do zadele tam, nebo na druhou starnu.

2 0
možnosti

I61v64a39n 89M30i92n34á33ř

22. 5. 2020 13:52

Dříve se slibovala věrnost velkoněmecké říši, později se skandovalo - "Se sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak"!! Opravdu nevím, proč tito slovenští politici - podobné vazalství unii slibují. Obzvláště, když v ní vládnou především dvě levičácké mocnosti Německo s Francií - tlačící zbytek Evropy k solidárnímu přebírání - nelegální muslimské migrace.

8 0
možnosti

" Opravdu nevím, proč tito slovenští politici - podobné vazalství unii slibují";-D;-D

Ja Vám to prezradím je rok 2020 a už to nie sú "tito slovenští politici".

Je mi ľúto ČR, že ešte aj v roku 2020 je vláda stále závislá na komunistickej strane, asi sa u vás zastavil čas.;-(

1 5
možnosti
Foto

u nás zase čtyři nejvyšší slibují věrnost Číně

1 7
možnosti

Pobavil.R^

Na Slovensku je tradícia, že najvyšší predstavitelia po voľbách podpíšu dohodu o spoločnom zahraničnom smerovaní Slovenska. Predtým takúto dohodu podpísali Fico, Lajčák, Kiska.

Aj preto nie sme celému svetu na smiech.

Napr skupovanie prosperujúcich podnikov Čínov, (po česky čínske investíce;-D). EU varovala členské štáty pred skupúvaním podnikov nedôverihodnými čínskymi investormi. Slovensko zareagovalo tak, že Kiska prijal Dalajlámu, Fica pár dní pred niekoľko rokov plánovaným stretnutím na najvyššej úrovni s čínskymi predstaviteľmi zrušil odlet s odôvodnením svojho zaneprázdnenia. Takže "investice" sa nekonali.

Takisto k Rusku máme jednotný postoj, takže Rusi nám do toho aké máme mať sochy nekecujú, vedia že by tvrdo narazili na odpor od všetkých predstaviteľov štátu.

3 7
možnosti

A proto je polovina Slováků tady.

7 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. EU se dnes podobá snad ani ne tak Orwelovskému románu 1984, ale spíše Hlavě XXII Joshepa Hellera. Tam si také velitelé snažili zajistit loajalitu svých vojáků podepisováním memorand tak usilovně, že těm pro samé podepisování nezbýval čas na válčení.

16 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik