Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

.... si teda nejsu jistej ešivá poslankyně Pekarová Adamová vůůůbec kdy myslela !

2 1
možnosti
Foto

Asi moc nemyslela. Ona celá TOP0,9 příliš nemyslí, kdyby totiž myslela, tak by svým potencionálním voličům ustavičně nepodstrkovala taková témata jako:

migrace je užitečná

více Evropy

více multikulturalismu

více uprchlíků

atp, dalo by se pokračovat ještě dlouho

Přizvat si předvolební kampaně fanatického plácala a patlala Pezsynského, je totální masochismus.

4 1
možnosti
Foto

Ni jedno z témat, které jste uvedl TOP09 neakcentuje a vůbec necílí na lidi s Vašim zaměřením, tedy je irelevantní jak Vy a Vám podobní ji hodnotíte

0 2
možnosti
SN

:-)......Na FB jsem shlédl video z předvolební agitace v Liberci. Asi 10 lidí dokola drží velkou vlajku EU, hovoří Pekarová, samozřejmě asistuje Peszynski, dobře známý jeho blogy na tomto serveru.

Mně by jen zajímalo, kdo ho platí! Zřejmě mu to vynáší, bříško má pěkně zakulacené! R^R^R^

8 1
možnosti
JB

J35i25r88i 54B44o85r

26. 9. 2018 12:50

Stando,mě by zajímalo kdo platí vás.Nevěřím tomu že takové názory může mít někdo jenom tak sám od sebe.U Hermánka je to jiné toho baví provokovat. Ten se na to těší.

1 3
možnosti
Foto

Pokud zavřete kohokoli za takových podmínek do táborů, dopadne to úplně stejně. Tohle povýšenecké hodnocení toho, jak jsou to nekulturní lidé, je pokrytectví. Ono leckdy stačí podívat se, jak to vypadá v českých kempech, kde lidi nikdo nedrží, kam jedou za odpočinkem a za zábavou. Zavřete je tam na rok a uvidíte, jak strašně kulturní národ jsme.

Neví, jak jste přišel na to, že bychom byli v takové "prověrce charakterů" jiní.

3 1
možnosti
LB

Není třeba ani zavírat lidi do táborů, stačí se zajímat o to, jak to vypadá (a vypadalo i za totáče) všude tam, kde je v průmyslových zónách velká koncentrace mladých mužů na relativně malém prostoru. Své o tom ví někdejší Ostravsko, kam se chodilo za prací z celé republiky; dnes tuto zkušenost udělala města, kam přišli velcí zahraniční investoři. Alkohol, drogy, prostituce... rvačky na dennodenním pořádku.

Poměrně velké výdělky, ale také skokový nárůst kriminality, se kterou se potýká např. Mladá Boleslav, do nedávna to řešil Kolín a další průmyslová města.

3 0
možnosti
PD

kalouskovi se jedno musí nechat...umí si vybrat "užitečné...", kteří za něj papouškují nepopulární témata. V minulé sněmovně na tom měl laudáta a langšádlovou, teď zapálenou dorostenku pekarovou.

7 2
možnosti
DR

Pekarová,Langšádlová, Laudát, to je taky jeden expert vedle druhého. Rv

2 0
možnosti
Foto

V každé společnosti lidí jsou lidé různí. ti slušní i gauneři. Není jediný důvod si myslet, že v těch táborech je to jinak.

Jak u nás tak v těch táborech je těch gaunerů jen zlomek.

Nikdo nevolá po pomoci těm gaunerů, ale těm normálním lidem prostě ten kdo má charakter a svědomí musí nabídnout pomocnou ruku. To je ostatně jeden z pilířů křesťanství, ktré dalo základ Evropské morálce.

Paní pekarová Adamová mluví naprosto správně a rozumně, je potřeba těm lidem v táborech pomoci a ty gaunery mezi nimi je potřeba odhalit, potrestat, deportovat,....ale není možné házet všechny do jednoho pytle

4 3
možnosti
OT

V každé společnosti lidí jsou lidé různí. ti slušní i gauneři. To si opakujte donekonečna. Možná, že vám něco dojde.

2 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik