Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
SN

:-)........Pane autore, posnídal jsem, nastartoval počítač a hledím......moc pěkný začátek i když zamračeného dne! Popsal jste to perfektně, je to vidět na "zatímním" hodnocení.

Je to pořád dokola. Objevili jakéhosi ochotného, ne moc vzdělaného, ale výmluvného, pak ještě jednoho dalšího, který se cítí na tribuně, když po emotivním výkřiku udělá pauzu....... čeká na potlesk, mistrem ovládající davy! To je pro něj , jak bych to jenom napsal, orgastické! Blahé teplo se mu rozlévá po celém těle!

Samozřejmě......ne Soroš, ale demoblok do něj valí prachy, určitě ne milionáři, které chtějí zestátnit a dělníci se na ně také po korunce neskládají!

Už se tu několikrát probíraly náklady...jistě milionové! Požádali Hřiba o pronájem Letné? A ČTV....další politická strana, kde Dvořák dostává ročně miliardy a považuje ji za soukromý podnik a bojovníka za rozbití státu, kde se lidem daří nejlépe za poslední roky a kdy naše země je 20. na světě v pohodovém životě!

Nic víc, než.....korýtka jsou v tahu a doufám, že ještě slouho budou! R^R^R^

9 4
možnosti
JK

Cloumá s vámi závist a nenávist a vychází z vás jen špína. To dělá ten obdiv k totalitě.

5 9
možnosti
MB

Před 1989 byly rovněž volby - S 99% podporou ! . Miroslav říkal, že o dění nerozhodují děti a Jakeš řečně konal - Bavil lidi z Hrádku, jako dnešní Miloš z Lán = Barrandov. Andrej si zase na všechno pořídil papír - Vše kvete ! Vedeme to moudře a prozíravě ! Jediný G. Husák pravil - "Všetko idě do riti" ! Štěpán skončil v base - Té se Andrej zatím úspěšně vyhýbá. Má to na háku, souhlasím - Já je taky, "Aj ty mňa" :-):-)

2 0
možnosti
JK

Zdání klame. Jeden i druhý vámi proklamovaný protagonista jsou usvědčení lháři, přesto jim věříte každé slovo a co víc, ještě si přisadíte. Který z podařených serverů vám nakukal, že se čekalo půl milionu lidí, nebo dokonce milion a že je v plánu cesta na Hrad? Proč nereferujete, že před setkáním s opozicí měla být v TV debata s Babišem, který ovšem nedorazil a ani neposlal žádného zástupce a TV měla náhradní program. Prostě zbabělec, Babišovi propadáky v otevřených debatách jsou známy a má je od Prchala zakázány. Že chtějí politické strany vědět, jaké jsou požadavky masového občanského hnutí, je jim jen ke cti. Vždyť o tom je snad politika, naši zástupci mají do sněmovny přenést to, co jejich voliči požadují. Já vím dávno, že Babiš se hrabe v mojí peněžence, aby mohl zadotovat svůj Agroholding, vám zatím nedošlo, že se hrabe i v té vaší a věříte prokazatelnému překrucování a lžím. Od nového roku zase další daně a poplatky a hloupý volič radostně platí. Víte já jsem Evropan a hrdý Čech, stejně jako Američan je zároveň hrdý Texasan (např.), stavění dalších zdí na hranice si přejí jen místní mafiáni, kterým otevřené hranice a trh hatí jejich plány na totální ovládnutí v kleci uzavřených oveček. Takže co, zase postavíme ploty, aby se nám tady ti zákeřní imperialisté neroztahovali? Strašení migranty, nebo Benešovými dekrety je fakticky zoufalost.

7 7
možnosti
Foto

Ignorace těchto pouličních legrácek je jedině správně. Nebylo by správné davy násilně rozhánět nebo do nich dokonce, jako za první republiky, nechat střílet, ale nebylo by ani správné jim jakkoliv ustupovat. Máme přece volby. Být Babišem, začala bych reagovat až tehdy, když by se za moje odvolání na ulici postavilo nejméně sedm miliónů lidí... :-)

4 5
možnosti
JK

Jarmilo, že vy jste toto neporadila komunistům v 89 roce, mohla jste být šťastná. Takto psát by jste nemohla, ale plán by jste mohla plnit údernicky na 120%.

4 3
možnosti
Foto

I31v21a14n 49M96a55r51e69k

22. 11. 2019 7:28

Nedostudovaný teolog kladoucí ultimáta + bezzubá, v parlamentním podpalubí dobře ukrytá a ještě lépe placená opozice, kterou musejí v roli užitečných zastupovat chvilkař?. . . . . To nevymyslíš.8-oRv

7 9
možnosti
DR

To by ještě nebylo nic tak mimořádného, různí povedení výkukové se najdou všude. Zaráží spíše to, kolik naivních lidí mu to baští.

7 3
možnosti
PV

Mě spíše děsí penzistická úderka - už mě přišel pestrobarevný email o tom jak Soros prostřednictvím Německého Lansmanšaftu platí Milion chvilek - a jak je Babiš super chlap, že se s nimi odmítl bavit ;-)

A aby bylo jasno - já chci žít ve svobodné zemi a ne v něčí firmě !!

6 5
možnosti
Foto

I97v23a56n 95M17a38r85e49k

22. 11. 2019 7:41

Ta bojuj, bojuj ! ! ! 8-o8-o8-o

2 3
možnosti
JZ

Drobná poznámka, nic víc.

Ústy mluvčího dává Hrad neustále najevo dost silné podráždění.

4 3
možnosti
Foto

Pardon, mělo být PLUS!

0 1
možnosti
PK

Je jen škoda, že se z Letné neozval pro tuto chvíli relevantní požadavek na předčasné volby. Proč, že by všichni tušili, že by jim to žádné lepší výsledky nepřineslo, anebo proto že lid je už nechce? A i kdyby se zdařilo, kdo bude rozhodovat o sestavování nové vlády....Fiala, Bartoš, Kalousek ?

Bohužel vládní garnitura nemá v tuto chvíli odpovídající opozici a tak musí zaskakovat a radit ulice. No a s tou ́,,kreativitou " , která zazněla jako reakce pokud nebudou splněny požadavky, bych si moc nezahrával.

3 3
možnosti
ZD

Vidíte z reakcí těch kovaných, jak se sám mýlíte. Ani nemohou spát, aby Vám vysvětlili, že to byl vlastně úspěch to NIC co se odehrálo. Je to jak píšete - úhel pohledu. Na rozdíl od těch permanentních revolucionářů alespoň přemýšlíte a snažíte se o porovnání "cena/výkon" té akce. Já vidím organizátory jako najaté lidi spolkem stran, kterým hrozí propad do zapomnění. Proto se demonstrace programově tváří jako nadstranické a všelidové hnutí.

9 2
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik