Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pohled prezentovaný v článku je pouze z jedné strany. Z druhé strany může být jako ten špatný vnímán AB & his melody boys.

Doufám, že ČSSD bude mít rozum a tu hlavu na špalek nepoloží (nepůjde s rozvracečem do vlády).

1 2
možnosti
Foto

Stále se tu točíme dokola na nesmyslné mantře, že špičky EU něco nechtějí.... Co si připustit to, že SPD je prostě strana populistů a společně s KSČM jsou to strany, které jsou minimálně nebezpečné

2 1
možnosti
Foto

J93i65ř65í 31L51i36b81e49r

27. 4. 2018 23:28

Dokud v naší zemi lidi nepochopí (a nebudou tak volit ve volbách), že do vlády nesmí nikdo s minulostí v STB nebo s hroznou trestního stíhání (nedejbože s kombinací obou), tak lépe nebude... Rv

3 2
možnosti

Bude. Musí přece nejít důvod k přerušení jednání dřív, než jim to členská základna spočítá.

2 0
možnosti

Socialisti si mohou klast jakekoliv podminky. Ten, kdo je v uzkych, je Babis.

6 6
možnosti

..je to skutečně komedie se vším všude, už mi tady schází jen nominace hejtmana Ratha na ministra vnitra socialisty a bude to super..;-D;-D;-D

8 0
možnosti

Co sis nadrobil to máš Andrei.

Plamenná volební hesla a projevy, prosté urážky a podrazy, výmysly a lži, k tomu slíbit všem všechno. Vše striktně podřízeno jedinému cíli, získat maximální výhody a co nejvíc voličů. Hurá vpřed, nehledě nalevo napravo, ztráty jsou povoleny a zajatci se neberou.

Nyní chce zasednout k vyjednávacímu stolu s těmi na které plival špínu a zase libuje hory doly se zjevně jediným cílem, neomezeně vládnout. Diví se, že se nikomu do toho moc nechce (až na jednoho troubu) a vysílá mediální obraz ublíženého chudáka.

V tomhle souhlasím se stranami co jasně řekly, že opozice je nyní pro ně jediná možnost.

9 6
možnosti

Nestestim pro nasi zemi je Babis. Jen lze doufat, ze jeho neuveritelne veletoce snad oslovi nektere jeho mene slepe a hluche volice. Snaha dostat za kazdou cenu do vlady CSSD je nejen vrchol trapnosti, ale i zrejma snaha o prepsani vysledku voleb.

8 15
možnosti

Neštěstím pro naši zemi jsou stále okrádající podnikatelé,co si myslí,že když budou plivat na Babiše ostatní procitnou a budou volit ODS.

20 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS