Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je bezvadnè vědět, že jakmile se něco děje, jsou na vinê Rusové. Zjednodušuje to život..

3 5
možnosti
Foto

Zapomněl jste tam slůvko VŽDY.

Protože, ať jsou Rusové s kýmkoliv v nějakém sporu, tak na vině jsou Rusové VŽDY. Ještě jsem nečetl případ, v němž by západní mainstream dal za pravdu Rusům.

1 6
možnosti
Foto

Hlavně, že žádné sankce kvůli dopinku nepřišly pořadatelům Tour de France.

A nikdo jiný, kromě Rusů nedopuje.

Západní politikové už jsou rusofobií tak postižení, že zatáhli politiku i do sportu.

Samozřejmě máte pravdu, karma R^

2 9
možnosti
Foto

"A nikdo jiný, kromě Rusů nedopuje." To s vámi nesouhlasím. Dopují i jiní. Ale dopují na vlastní triko. Rusové to dělají státně organizovaně.

11 1
možnosti

Pokud vím tak "státem řízený doping" už někdo z Rusů oficálně přiznal. Takže je třeba v tomto momentě dát viníkovi malou a jasnou lekci, tečka. O politice nemluvě. Mějte se krásně.

9 0
možnosti
Foto

Já myslím, že "státem řízený doping" nikdo z Rusů oficiálně nepřiznal. Znal tam bylo nějaké soukromé interview nějaké činovnice nějakého sportovního svazu.

To ale není stát.

2 2
možnosti
Foto

Když už píšete o biathlonu, všiml jste si že o Rusech po propuknutí té aféry není ve výsledcích moc slyšet? Bedna mnohem řídčeji než dříve. Výsledky průměrně o dost slabší. Že by přestali najednou brát bobule?

8 1
možnosti
Foto

Nebo je ty sankce vyklučily?

1 0
možnosti

Odpovědi na otázky, které jste v článku položil, jsou naprosto jasné každému, kdo se o věc nějakou dobu alespoň okrajově zajímá. Ve skutečnosti tedy jediná otázka zní, proč se formou blogu vyjadřujete k něčemu, o čem nemáte ani základní přehled. V zásadě jsou dvě možnosti a ani jedna pro vás není příznivá.

15 2
možnosti

Ale vždycky se najde nějaký Jarmil, který takové slátanině zatleská...

0 1
možnosti

P92e32t71r 33P84o39l39á70k

19. 1. 2017 11:56

Je otazka, jak moc muzete, nebo nemuzete mit pravdu. Antiruska propaganda jede na plny pecky a kdo ma pamet delsi nez par tydnu si muze vzpomenout na kampan pred olympiadou v Soci, kdy byla verejnost masirovana nesmysly o nepripravenosti Rusu na tuto udalost. Nakonec se vsechny ty zarucene zpravy a predpovedi, ze Olympiada se nebude moct uskutecnit, kterych byla plna media i internet, ukazaly jako liche. Bylo to jeste pred ukrajinskou krizi a Majdanem. Ze by uz predtim mel nekdo zajem, prave na sportovni udalosti s celosvetovym presahem, oslave sportu, zdiskreditovat Rusko a hlavne Putina? Je to otazka, ale soucasne deni nam ukazuje, ze mozne je vsechno.

5 5
možnosti
Foto

Naprosto přesně, pane Poláku.

I já jsem to v naší TV sledoval. Prostě, v Soči bylo "všechno špatně".

Ostatně, tak je to u Rusů furt a jen se divím, že naši propagandisté tuto hru hrají, když tím diváky a posluchače spíš obracejí an stranu Rusů.

2 0
možnosti

.... bych si posvítil aj na ten Dakar,- ty Kamazy to nepochopitelně dávaj každej rok, tak ešivá voni tam nesypou bobule taky do motorů !

3 0
možnosti

:-)....Proti prvnímu diskutérovi : Ba ne ! Píšete to dobře, ale...jestli jste z toho jen trochu živ, tak zmírněte! Vy a rodina chce také žít, musíte to psát trochu diplomatičtěji. Samozřejmě, že máte pravdu. Dopují všichni, ale jen u některých se na to po letech přijde. Sankce nestačí, je třeba potrestat všechny kteří se jen vzdáleně pohybují v okruhu Putina ! R^R^R^

3 10
možnosti
Foto

J59a77k12u35b 44R50o71t62h

19. 1. 2017 11:53

To byl omyl, viďte, ten váš plus? No nic. Píše to blbě a především o problému nic neví. Jinak by nespal takové nesmysly. :-/

5 2
možnosti
Foto

J41a77k96u46b 41R91o77t98h

19. 1. 2017 11:11

Fascinující. O problematice víte kulový, ale srdnatě o tom napíšete celý článek. Jen zírám. 8-o

22 4
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik