Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsou stejní jako bolševici, komunisti a nacisti, cháska jedna bruselská.

2 0
možnosti

A zpiva se oda na radost, nebo sojuz nerusimyj?

1 1
možnosti

Že se o EU učí jako kdysi o SSSR? Nejen učí, ona je tak našimi politiky prezentována "Navěky s EU", "EU náš vzor",... Že podle paní Jourové bychom neměli díky tom upadat do letargie. Milá paní Jourová, my neupadáme do letargie, my nenávidíme EU, stejně jako jsem nenáviděli SSSR.

EU je totiž úplně stejná ve svém uplatňování moci a vyžadování podřízenosti vazalů, jako to dělal SSSR RvRvRvEU

12 2
možnosti

EU není náš vzor..MY JSME EU....

3 4
možnosti

KarmaR^. Není to rozhodně o věku, jak si zřejmě myslí i paní R. Kielbergerová viz.níže, ale o výchově. Rozšířená levicová zkáza lidských mravů není rozvojem lidských hodnot a pokrokem společnosti.

11 1
možnosti

jen řeči, dokažte to

1 1
možnosti

Podobně prašivě se chovaly všechny totalitní režimy. Zblbnout nevědomé děti je mnohem snažší, než zblbnout dospělé, stojící na vlastním poznání. Tyto režimy potřebují vymývat mozky ve školách, mít svůj pionýr, či hitlerjugend. V EU nejsou potřeba jen proto, že na rozdíl od minulosti je rodina marginalizována, její vliv už nestojí ani za to vyvažovat a děti jsou pod státním vlivem stále, i bez mládežnických organizací.

17 1
možnosti

Ve školách se propaguje EU jako ráj na zemi a všichni, kdo s tím nesouhlasí, jsou jen pouhý póvl a nepřátelé pokrokové společnosti. Špatní a zlí lidé nemyslící na budoucnost svých potomků. Euroidealismus školních osnov předkládá žákům a studentům všechny vymoženosti EU jako samozřejmost, s níž je spjata jejich světlá budoucnost.

Zdroj:http://miloslavhavelka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=532388

Dobře, dejme tomu, že máte pravdu, a že EU je skutečně špatná...ale tak to vysvětlete..vy jen házíte ošklivé emoce na EU a na ty, kdy si myslíte, že EU je OK. A co když je skutečně OK? a jen vy to nevidíte?

Jediný způsob jak tento rozdíl vysvětlit, je ..doložit svou nízkou emoční kritiku i nějakými relevantními fakty. Skutečnost,, že EU dělá chyby není relevantní fakt a důkaz naprosté zbytečnosti EU. I USA dělají chyby a není to důkaz pro nutné ukončení existence USA.

Takže očekávám vaše fakta pana režisére a pane výravčí

1 5
možnosti

Pokud máte dobré oči a sluch nebudete takto hloupě pokládat otázky.Rv

5 2
možnosti
Foto

Možná byste se měl uvědomit, když vídáte tolik těch cedulek s logem EU, jak by naše země i Vaše peněženka asi vypadala bez té proklínané EU... ;-)

2 12
možnosti

A jak víte, pane Holube, jak by naše peněženka a hlavně naše země vypadala bez EU?

11 1
možnosti
Foto

... s přibývajícím věkem se rodí hlavně vyčůranost... čili vaše prozření ... a pohodlnost, hlídání si svých vidlí a vzpomínání na starý časy... moderní Karel IV a Jiří z Poděbrad pořád viděli jako dobré vztahy, země propojovat a chápat sílu větších celků...Zrovna tak jako Borovský si velmi dobře uvědomoval, austroslavista- považte... že byrokracie Rakous je sice příšerná, ale že se bez nich ani neukákneme...je špatné, pokud jste si ze školy odnesl akorát ten Sovětský svaz.

4 7
možnosti

J74a67n 15B22u91r91d57a

28. 6. 2016 11:57

Díky. Kdyby si každý "EU je SSSR" přečetl Ideu státu rakouského a Psaní do Frankfurtu, bylo by tady lépe.

4 2
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1416x
Novinář a publicista, autor divadelních nedramat a různého psaní, zpracovatel dotačních projektů, režisér, herec, výpravčí a kdo ví, co ještě...

Seznam rubrik